Welcome to Bali

Afgelopen weken was het even radiostilte op de blog! Drie behoorlijk afwisselende weken. Samengevat; ‘Freo en de camping’, ‘Zweefie zweefie in Ubud’ en ‘The Bali-belly-experience’.

De bijbehorende foto’s:
Fabulous Freo
Bali’s B’s

Freo & de camping

Fremantle (‘Freo’), een levendige en leuke buitenwijk van Perth, is de woonplaats van Darlene en Adam, bij wie we een week verbleven. Rox haar vriendin Darlene is afgelopen oktober met haar Austrlaische vriend naar Australie gegaan om daar voorlopig te gaan wonen, dus dat was een goede reden om even langs te gaan! Samen met Darlene & Adam, outback man in hart en nieren, hebben we twee dagen gekampeerd in een National Park dicht bij Perth. Onze laatste dagen in de o zo mooie Australische bush! Na vier relaxte dagen in Fremantle (met veel Nederlandse VOC-historie!) en een gezellig afscheidsetentje met Adam en Darlene was het tijd om Australie na 2 1/2 maand weer te verlaten. Het was tijd voor twee weken Bali als afsluiting van onze mooie reis!

Zweefie zweefie in Ubud

Ubud; gelegen in centraal-Bali en gericht op cultuur, yoga en alles wat alternatief is. Onze bestemming voor vier dagen Yoga! Dus daar gingen we, gewapend met yoga-mat en wijde broek tegen de warmte. Maar wat was het tof! Vijf keer yoga in vier dagen, waarna we zo’n beetje onze benen in drie keer om onze nek konden winden. Ondertussen genoten we van gezond eten en het lekkere weer. Daarna zouden we nog twee dagen zelf sporten en yoga-en in Amed en dan waren we super fit voor vier dagen surf!

Dachten we..

The Bali-belly-experience

Het hotel in Amed (Oost-Bali) was ongelooflijk mooi, de kamer ‘spotless’ en het uitzicht over zee fenomenaal. Om nog maar te zwijgen over het zwembad! De eerste middag in Amed genoten we van al het moois dat het hotel te bieden had. En ‘s avonds lekker eten, want over het eten waren de recensies lovend! Misschien dat de combinatie van dit alles ertoe leidde, dat we toch het gerecht opaten met rauw ei..

Het is inmiddels dag vier. Allebei voedselvergiftiging en aan huis gekluisterd.. Maar gedeelde smart is halve smart zeggen ze :). Daarnaast zijn we bij Elroy, een vriend van Jacob. Gezellig en ook nog eens lekker vertouwd Nederlands eten. Vandaag zijn we voor het eerst weer naar buiten en morgen hopelijk weer energie voor een surf-sessie!

Dan nog vier dagen Seminyak en dan vliegen we zaterdag naar huis. Om op zondag de 23e om 7.20 uur weer te landen op Schiphol!

Tot snel!

This Post Has One Comment

  1. Carla & Cor

    Hey Rox en Jacob, ja mooi is Ahmed hè! Wij vonden het destijds tijdens onze fietstocht door Bali één van de mooiste plekken. Idd hotel aan zee, geen toeristen, authentiek en vooral heeeeeel relaxed. Geniet nog even van de vrijhied. Zonnige groet uit Salamanca!

Comments are closed.